Strategische marketing voor het horeca- en hospitalitybedrijf.


Scroll down

deze ondernemers gingen je voor:

Vergroot je bereik

Vergroot je bereik

Bereik met Pocketmenu je potentiële gasten en behaal meer reserveringen voor jouw horecazaak.
Alles op 1 plek

Alles op 1 plek

Een overzichtelijke, efficiënte en zeer gebruiksvriendelijke website waar je ook zelf eenvoudig aanpassingen kunt maken.
Binnen 1 week live

Binnen 1 week live

Dankzij ons schaalbare systeem is jouw website binnen 1 week live, zodat je snel zichtbaar bent.

Vraag jouw gratis website template aan

Wil je ervaren hoe goed onze horecawebsites werken? We maken gratis een demo-omgeving voor je aan. Vanuit dit gratis website design kunnen we binnen enkele uren al live als je wilt!

Voor restaurants

Nergens op de wereld vind je 2 exact dezelfde restaurants. Elk restaurant is uniek en daarom is voor elk restaurantconcept ook een eigen online aanpak nodig. Wij helpen je snel, professioneel en doelgericht op weg om jouw restaurant stevig op de kaart te zetten. Met onze kennis van zowel de restaurantbranche als marketingontwikkelingen, snappen wij jouw business en helpen we je om meer reserveringen te krijgen. Laat ons je helpen met jouw online marketing, zodat jij kan blijven doen wat je het liefst doet: Koken, bedienen en verwennen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor café’s

Het is belangrijk dat je online hetzelfde warme gevoel uitstraalt als in jouw café. Dat begrijpen we als geen ander. Speciaal voor (eet)cafés ontwikkelen we websites die volledig gericht zijn op het overbrengen van de juiste sfeer en ambiance. Onze websites zijn visueel ingericht en zijn voorzien van conversie-verhogende principes. Deze combinatie is het perfecte recept voor een sterke online presence die past bij jouw zaak.

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor hotels

De hotellerie is een specialistische tak. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Want hoe bereik je mensen die willen overnachten? Richt je je op Nederlanders of juist op toeristen? En hoe overtuig je hen om juist bij jou te boeken en niet bij een van de vele concurrenten? Met onze ruime ervaring in websiteontwikkeling en online marketing voor de hotellerie, helpen we je om jouw accommodatie vol te krijgen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor clubs

Bij clubs draait het minder om het binnenhalen van reserveringen. Des te meer draait het om een goede naamsbekendheid. Om je te onderscheiden van jouw concurrenten moet je online en offline de juiste sfeer en uitstraling overbrengen. Wij helpen je om jouw offline sensatie te vertalen naar een sterke online zichtbaarheid. Zodat je bezoekers zich onmiddellijk identificeren met jouw club

Meer weten? Neem contact met ons op

Pocketmenu werkt met alle reserveringssystemen

Pocketmenu werkt met alle reserveringssystemen

plan nu een afspraak in met één van onze marketing experts!

Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.