Behaal jouw doelstellingen met Pocketmenu

Online marketing

Bijna elk bedrijf zet online marketing in. Zonder word je online overrompeld door de concurrentie. Bestaande gasten weten je nog wel te vinden, maar dit geldt niet voor nieuwe gasten. Maar hoe zet je online marketing goed in?

Belangrijk bij het inzetten van online marketing is een goede strategie. Als je zomaar iets doet, is het schieten met hagel: zonde van je tijd én geld. En de kans dat je resultaat behaalt is klein. Bij Pocketmenu schieten we al meer dan 15 jaar met scherp. Dit doen we door een doordachte strategie op te zetten aan de hand van jouw doelstellingen.

Ik ben geïnteresseerd
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Ik heb interesse in:
Website
Online marketing
Offline marketing
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Ik heb interesse in:
Website
Online marketing
Offline marketing

Jouw doelstellingen behalen met een strategisch partner

Of het nu gaat om meer reserveringen, medewerkers werven of je brand awareness verhogen. Bij Pocketmenu staan meer dan 90 specialisten voor je klaar om jouw doelstellingen te behalen.

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadvertising (SEA) tot conversieoptimalisatie (growth hacking) en social media (advertising). Onze onlinemarketingafdeling heeft alle specialismen in huis om jouw doelstellingen te behalen. Daar gaan we dan ook graag mee aan de slag!

Jouw website als sterke basis

Goede online marketing begint bij een sterke basis: jouw website. Want hoe goed je online marketing ook inzet, met een verouderde en slechte converterende website raak je je nieuwe gast alsnog kwijt. Als je wilt dat je nieuwe gast bij jouw restaurant reserveert, heb je een smaakvolle website nodig met content waar jouw nieuwe gast trek van krijgt. Dat is waar je het uiteindelijk voor doet, toch?

Klinkt als veel werk? Geen zorgen. Pocketmenu helpt je naast het realiseren van jouw online doelstellingen ook met het ontwerpen van je website. Een smaakvolle, visuele en converterende website wordt het middelpunt van jouw online marketingstrategie.

Ben jij klaar om jouw ‘offline’ beleving door te zetten naar een online beleving? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen snel contact met je op.

Website Online marketing

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Telefoon
020 846 31 81
plan nu een afspraak in
Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.