Interesse in online marketing of een website voor de horeca

De horeca is een vak apart, dat weet jij als geen ander. Online marketing is ook een vak apart. Maar online marketing voor de horeca, dat is een extra uitdaging. Pocketmenu is al meer dan 15 jaar een expert in online marketing voor de horeca. Of je nu een Michelin-restaurant hebt of al meer dan 40 jaar een bruin café runt, wij helpen je om je ‘offline’ beleving door te zetten in een online beleving. Met de inzet van de juiste kanalen, tone-of-voice en uitstraling, haal je de een na de andere reservering binnen. Wij zorgen ervoor dat jouw zaak vol zit, zodat jij je kunt focussen op waar je echt goed in bent. 

Pocketmenu heeft verschillende dienstverleningen waarmee we jou graag verder helpen. Van websites (die je zelf kunt beheren) tot volledige ontzorging in online marketing (met branding-campagnes en campagnes om het aantal reserveringen te verhogen). Weet je al concreet wat jouw zaak nodig heeft? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen snel contact met je op. 

Online marketing

Om het voor jou makkelijk te maken, hebben we drie nieuwe online marketingpakketten ontwikkelt. Voor een vast tarief per maand helpen we je bij het behalen van jouw doelstellingen. Dagelijks staat een team van meer dan 80 specialisten voor je klaar om je te ondersteunen. Kies jouw pakket en start al binnen een paar dagen! 

Bekijk de pakketten  

Websites

Visuele websites die jouw 'offline' beleving online laat spreken! Bij Pocketmenu weten we hoe we website bezoekers kunnen triggeren om een reservering te maken. We ontwerpen websites speciaal voor de horeca. Jij bepaalt de inhoud, indeling en het design, wij zorgen ervoor dat je site altijd online is. Je kunt zelf de aanpassingen doorvoeren, zodat je niet meer hoeft te wachten op je webbeheerder. Je hebt al een website vanaf €995,-  en €35,- per maand.

Lees meer over websites

Laat je gegevens achter

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen een werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Weet je al direct wat bij je past? Dan sturen we je direct de opdrachtbevestiging, en gaan we aan de slag!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Ik heb interesse in:
Website
Online marketing
Offline marketing
Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Telefoon
020 846 31 81
plan nu een afspraak in