Mobile website

Wist je dat meer dan de helft van de zoekopdrachten via de smartphone wordt gedaan?
Die trend zet zich de komende jaren voort. Een mobiele website is dus echt een must als je zichtbaar wilt blijven bij (potentiële) gasten. Pocketmenu snapt dat als geen ander, want wij zijn een professioneel webbureau, gespecialiseerd in één branche. Jouw branche!

Vooral in grote steden wordt de smartphone steeds vaker gebruikt (in sommige gevallen tot wel 80%) om een restaurant in de buurt te zoeken. In de nabije toekomst zal dit percentage alleen maar toenemen. Hier zitten jouw potentiële gasten ook tussen, want een grote doelgroep die restaurants zoekt via de smartphone bestaat uit toeristen.

Door het wegvallen van data roaming gebruiken ze de smartphone constant als ze op zoek zijn naar een geschikt restaurant in de buurt. Hier kun je als horecaondernemer heel goed op inspelen met een meertalige mobiele website met duidelijke call-to-actions. Op die manier zal jouw website in hun zoekresultaten naar voren komen en kunnen jouw nieuwe gasten met een klik op de knop bij je reserveren, een routebeschrijving krijgen of naar je restaurant bellen.

Onze mobiele websites laden snel, zorgen voor een verhoging van het conversiepercentage en zijn technisch klaar voor de toekomst. Uiteraard kun je via het CMS-systeem zelf heel makkelijk jouw website beheren.

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Bos en Lommerplantsoen 3G
1055 AA Amsterdam
Direct contact