Pocketmenu biedt nu ook online marketing aan!

23 januari 2018

Pocketmenu is opgericht met als doel restaurants te helpen met hun website. Maar onze expertise gaat verder dan dat. Vanaf nu kun je namelijk ook voor online marketing bij ons terecht. Je kunt dus voor je complete online aanwezigheid bij één bedrijf terecht, dat ook nog eens gespecialiseerd is in de horecabranche.

Online marketing is een selectie van de juiste online activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de strategische doelstellingen van jouw horecaonderneming. We hebben tal van pakketten, die we hieronder voor je uitlichten.

 

Google AdWords-pakket

Google AdWords is een advertentieprogramma van Google. Wanneer je hiermee adverteert, kom je in de betaalde zoekresultaten van Google. Door zoekwoorden en zoekopdrachten te koppelen aan je advertentie en hiervoor te betalen, ben je vindbaar in deze zoekmachine.

We stemmen de doelstellingen, de regio en het budget op jouw wensen af. Daarnaast richten we de campagnes in op basis van een zoekwoordenanalyse. Hierbij maken we maximaal drie campagnes, vier advertentiegroepen en acht advertenties. We koppelen de Google Analytics-doelstellingen en CTA’s aan AdWords.

 

● Opstartkosten: € 445,-.

● Vierwekelijks onderhoud: € 356,-.

● Geadviseerde advertentiebudget: € 300,- (minimaal 16 weken).

● Maandelijkse rapportage en service.

 

Facebookpakket

Met dit pakket zetten we een Facebookcampagne op. In principe werkt dit hetzelfde als Google Adwords, alleen zijn je advertenties niet op Google maar op Facebook en Instagram zichtbaar. Dit pakket wordt vooral ingezet om meer betrokkenheid en bekendheid rondom jouw horecaonderneming te creëren met (potentiële) gasten. 

We stemmen de doelstellingen, de regio en het budget op jouw wensen af. Hierbij maken we een carrouselcampagne met maximaal vijf beeldadvertenties plus content.

● Opstartkosten: € 356,-.

● Vierwekelijks onderhoud: € 356,-

● Geadviseerde advertentiebudget: € 300,- (minimaal 16 weken).

● Maandelijkse rapportage.

 

SEO Contentpakket

Bij dit pakket verzorgen we de SEO content. Dit houdt in dat we dertien onderwerpen bedenken voor content en deze ook redigeren. Elke vier weken schrijven en plaatsen we een blog (afgestemd op jouw doelstellingen en wensen) op de website en op jouw socialmedia-kanalen. Dit draagt bij aan de vindbaarheid in Google.

● Opstartkosten: € 267,-.

● Per vier weken: € 178,- (minimale looptijd 52 weken).

● Maandelijkse rapportage en service.

 

Uitgebreid Google AdWords-pakket

Dit uitgebreide pakket bevat niet alleen een volledige AdWords-campagne. We bieden hierbij ook een Google Display en een remarketingcampagne aan.

Het Google Display netwerk omvat een grote verzameling partnerwebsites van Google, zoals Youtube, Nu.nl, Buienradar en heel veel kleinere websites/blogs of fora over uiteenlopende onderwerpen. Met remarketing (ook wel retargeting genoemd) benader je eerdere bezoekers van je website opnieuw met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties. Hiermee kun je meer conversies genereren.

● Opstartkosten: € 623,-.

● Vierwekelijks onderhoud: € 445,-.

● Geadviseerde advertentiebudget: € 500,- (minimaal 16 weken).

● AdWords: maximaal drie campagnes, vier advertentiegroepen en acht advertenties.

● Display: maximaal acht banners.

● Remarketing: doelgroepenlijsten worden gecreëerd op basis van de Display campagne.

● Koppeling Google Analytics.

● Doelstellingen vastleggen en CTA’s koppelen.

● Maandelijkse rapportage en service.

 

Aan de slag met online marketing!

Met bovenstaande pakketten kan Pocketmenu je helpen om jouw online vindbaarheid en aanwezigheid te verbeteren. Online marketing wordt steeds belangrijker en daar ondersteunen we je graag bij. Wil je meer informatie over onze pakketten of wil je direct een pakket bestellen? Neem dan contact met ons op.


Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.