Review Mashudul Talukhdar - India Poort

04 oktober 2018

Het Indiase restaurant India Poort in Hilversum bestaat inmiddels 32 jaar. Na zijn oom en vader is de heer Mashudul Talukhdar alweer acht jaar de eigenaar van dit bijzondere etablissement. Het restaurant onderscheidt zich onder andere door de stijlvolle, elegante inrichting, het schenken van kwalitatief hoogstaande wijnen en het serveren van verrassende Indiase gerechten.

Via een kennis is de heer Talukhdar ongeveer 15 jaar geleden bij Pocketmenu terechtgekomen en hij heeft daar nog geen moment spijt van gehad. “Het spreekt mij erg aan dat Pocketmenu uitsluitend gericht is op de horeca. Dat gaf mij destijds direct veel vertrouwen in de specialistische kennis en ervaring op dit gebied.” Tevens was hij erg enthousiast over de voorbeelden die hij had gezien van websites die door Pocketmenu waren ontwikkeld. “Dit alles deed mij besluiten om met dit professionele team in zee te gaan.”

Over zijn eigen website is hij uiterst tevreden. “Het is een mooi, strak en overzichtelijk design. Van mijn klanten krijg ik regelmatig zeer positieve reacties over de duidelijke indeling van de website en hoe makkelijk alles te vinden is. Zelfs mijn vader weet hoe het werkt!”

Daarnaast is de heer Talukhdar zeer te spreken over het feit dat Pocketmenu volledig rekening hield met zijn eigen visie met betrekking tot de website. “Het is precies zoals ik het wilde. Ik had namelijk nog wel een paar specifieke wensen, maar dit was voor Pocketmenu geen probleem. Ze hebben de website helemaal aangepast naar mijn persoonlijke voorkeuren. Tot in de kleinste details ziet het er nu uit zoals ik het voor ogen had.”

De heer Talukhdar zou Pocketmenu absoluut aanbevelen bij zijn relaties en geeft ons het maximum van 5 sterren!
5-star-rating.png

 


Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.