Review Roel Rutten - Brandsøn, Drinking Bar & Dining Room

17 oktober 2018

Brandsøn, Drinking Bar & Dining Room kun je met recht het levenswerk van de Maastrichtse horecaondernemer Roel Rutten noemen. Het restaurant met Scandinavische allure is te vinden in het voormalige kantoor van de Kamer van Koophandel in Maastricht, op een steenworp afstand van de bekende Sint Servaasbrug.

In het horecaconcept van Brandsøn komen ideeën en trends vanuit de hele wereld samen. Zo bezocht Roel de afgelopen jaren meerdere malen de trendsettende steden New York, Kopenhagen, Montreal, Barcelona en Stockholm. “In Montreal deed ik bijvoorbeeld inspiratie op voor de verdeling tussen de drinking bar en de dining room. Deze combinatie van twee verschillende concepten, fine dining en een cocktailbar met borrelfunctie, is uniek in de Limburgse horecawereld. Tezamen met het vooruitstrevende interieur zorgt deze aanpak voor een ongedwongen en gezellige sfeer, waarbij iedereen het vooral leuk mag hebben!”, vertelt de horecaondernemer enthousiast.


Via een van de oprichters van Pocketmenu, Raymond Wilders, is Roel bij ons terechtgekomen. Pocketmenu heeft ook de website verzorgd voor zijn vorige horecaonderneming en omdat hij daar erg tevreden over was, heeft hij besloten dit keer weer voor ons te kiezen. “Ik houd er niet van als bedrijven niet transparant, meedenkend of flexibel zijn. Gelukkig is dat bij Pocketmenu absoluut niet aan de orde! Hun diensten brengen mij daarnaast veel comfort en rust in de reserveringen en de administratie.”


Het meest waardevol vindt Roel de accuratesse van Pocketmenu: “Ik vind het erg prettig dat ze altijd heel snel op verzoeken reageren. Daarnaast leveren ze constante kwaliteit. Er gaat eigenlijk nooit iets mis. Ook kan ik zelf van alles aanpassen. Het is voor een leek allemaal heel overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.”


Roel zou Pocketmenu zeker aanbevelen bij zijn relaties en geeft ons 4 sterren!
4-star-rating.png

 


Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.