Case: Paviljoen Twiske

02 mei 2019

Paviljoen Twiske is een oase van rust. Aan de overkant van het IJ ben je even weg van de dagelijkse drukte en dompel je jezelf onder in de kalmte van natuurgebied ’t Twiske. Bij Paviljoen Twiske kan je terecht voor heerlijke lunches, uitgebreide high tea’s en kan je zelfs in alle plechtigheid het huwelijksbootje instappen.

De opdracht

Paviljoen Twiske was toe aan een online-professionaliseringsslag. De oude website voldeed niet meer aan het communiceren van alle mogelijkheden van Paviljoen Twiske. De locatie is namelijk erg geschikt voor het organiseren van evenementen, bruiloften en alles daaromheen. Maar hiervoor moest de real-life entourage ook online op de juiste manier uitgedragen worden.
 
Om deze stap te zetten, is Pocketmenu gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. De belangrijkste uitdaging in de wens van Paviljoen Twiske was het budget. Als jongere horecaonderneming is Paviljoen Twiske nog niet klaar voor een all-in maatwerk oplossing. Binnen het budget moest een mooie, converterende website ontwikkeld worden die past bij de rustgevende eetgelegenheid.

De uitvoer

De oase van rust is kenmerkend voor het natuurgebied en voor Paviljoen Twiske. Deze soevereiniteit moest de basis vormen voor een nieuwe horecawebsite. Want de nieuwe website moet perfect aansluiten bij de zaak en direct laten zien waar Paviljoen Twiske voor staat. Met dit idee zijn onze webbouwers aan de slag gegaan.
 
Samen met Paviljoen Twiske hebben onze webbouwers het template van de nieuwe horecawebsite afgestemd. De nieuwe website is opgezet volgens onze The Pocket oplossing. Met dit template kan meer dan alleen de gewenste uitstraling van de eetgelegenheid worden gevangen. Deze template-oplossing biedt namelijk ook veel verschillende modules die interessant zijn voor de horeca en hospitality, zonder direct in de kosten te lopen van een maatwerk oplossing.

Resultaat

De rust en soevereiniteit van natuurgebied ’t Twiske is het eerste wat opvalt als je de nieuwe website bezoekt. Met de karakteristieke beelden van Paviljoen Twiske waan je je direct in het recreatieschap.
 
De nieuwe horecawebsite bestaat verder uit heldere basiskleuren en overzichtelijke contentblokken. Deze opstelling zorgt voor een verzorgde uitstraling. Zeker in combinatie met het prachtig goudbruine logo. Deze opzet past perfect bij de chique doch relaxte eetgelegenheid. De rustige uitstraling is verder doorgetrokken in de presentatie van de menukaart. Geen schreeuwerige prijslijst, maar een handig uitklapmenu. En natuurlijk is de website ook voorzien van een reserveringssysteem, zodat gasten eenvoudig kunnen reserveren. Want zo’n mooie locatie verdient het gewoon om vol te zitten.
 
En hoewel het niet gaat om een maatwerkoplossing, is deze website opzet voorzien van alle horeca-gemakken. Zo is het onder andere mogelijk om social media feeds te koppelen, YouTube te integreren, (contact)formulieren te maken en is het Content Management Systeem beschikbaar in meerdere talen. Vanwege de bescheiden prijs is dit perfect voor elke horeca-accommodatie.

Het dessert

Zoals je tussen de regels door kan lezen, zijn wij erg blij met de nieuwe website van Paviljoen Twiske. Maar uiteindelijk gaat het erom wat de opdrachtgever vindt en streven we naar een hoge klanttevredenheid. De nieuwe website is dan ook met blijdschap in ontvangst genomen. Zo enthousiast zelfs dat we direct aan de slag mochten met een nieuwe horecawebsite voor hun tweede horecagelegenheid: Restaurant Pannenkoek de Appel.
 
Bij Restaurant Pannenkoek de Appel is het gelukt om de ambiance van het restaurant tot leven te laten komen in een one-pager. Een website bestaande uit 1 webpagina, waarop je alle relevante informatie kan vinden die de bezoeker nodig heeft. Mooie sfeerimpressies met video en foto’s, een overzichtelijk en visueel aantrekkelijk design met voldoende ademruimte en een eenvoudig te gebruiken reserveringsmodule om het potentiële gasten zo makkelijk en snel mogelijk te maken. Met de nieuwe horecawebsites voor Paviljoen Twiske en Restaurant Pannenkoek de Appel zijn alle ingrediënten voor een succesvol horecaseizoen aanwezig.
 


Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.