Nieuwsarchief

D

Dit is het nieuwsarchief, hier worden alle berichten getoond die online mogen staan



Review Roel Rutten - Brandsøn, Drinking Bar & Dining Room
Brandsøn, Drinking Bar & Dining Room kun je met recht het levenswerk van de Maastrichtse horecaondernemer Roel Rutten noemen. Het restaurant met Scandinavische allure is te vinden in het vo…
Lees meer
Praktische tips voor online marketing in de horeca
Marketingtips voor de horeca Als horecaondernemer wil je jouw restaurant natuurlijk goed online op de kaart zetten, zodat je beter vindbaar wordt en meer omzet kunt genereren. Maar hoe doe je dat met…
Lees meer

Review Mashudul Talukhdar - India Poort
Het Indiase restaurant India Poort in Hilversum bestaat inmiddels 32 jaar. Na zijn oom en vader is de heer Mashudul Talukhdar alweer acht jaar de eigenaar van dit bijzondere etablissement. Het restaur…
Lees meer
Content marketing trekt gasten aan
Het lijkt een trend onder de horecabedrijven: kortingsbonnen en acties. Een gast krijgt bij een appelgebak een gratis kopje koffie of kan met een kortingsbon een driegangenmenu voor de prijs van een t…
Lees meer

Meer gasten door Instagram
Tegenwoordig is social media in de horecawereld niet meer weg te denken. Sterker nog; het kan voor meer gasten (en dus meer omzet) zorgen! Vooral Instagram, waar de focus op foto’s en video's li…
Lees meer
Je doelgroep bereiken met Facebook advertenties
Nederlanders zijn erg actief op social media. Maandelijks maken meer dan 10 miljoen Nederlanders gebruik van Facebook. Van pubers tot senioren, van horeca liefhebbers tot directeuren, van eetcaf&eacut…
Lees meer

Direct reserveringen ontvangen via Google Mijn Bedrijf
Uiteraard heb jij al een Google Mijn Bedrijfspagina, want dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Naast dat jouw restaurant opvallend aan de rechterkant van de resultatenpagina wordt getoond…
Lees meer
Videomarketing & content-marketingtrends
Heerlijke gerechten, gezellige sfeer, prachtige locaties. Bij het kiezen van een restaurant speelt beleving uiteindelijk de grootste rol. Beleving in een restaurant is goed te bieden, maar online is h…
Lees meer

Zo onderhoud je een restaurantblog
Wanneer je een goed restaurant hebt, zal je bij de start veel nieuwe gasten trekken. Gaandeweg het bestaan van het restaurant, moet je steeds iets anders bedenken om meer nieuwe gasten te trekken. Dit…
Lees meer
Gebruik social media. Google is er gek op!
Elk restaurant zou moeten investeren in social media. De afgelopen jaren is het een grote rol gaan spelen binnen de internetmarketing, waarbij ze waardevol zijn bij branding en klantenbinding. Daarnaa…
Lees meer