Nieuwsarchief

D

Dit is het nieuwsarchief, hier worden alle berichten getoond die online mogen staan



Case: Paviljoen Twiske
Paviljoen Twiske is een oase van rust. Aan de overkant van het IJ ben je even weg van de dagelijkse drukte en dompel je jezelf onder in de kalmte van natuurgebied ’t Twiske.
Lees meer
Social advertising onmisbaar voor horecabedrijven?
Social media is niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Als je niet aanwezig bent met jouw horecabedrijf op Facebook, Instagram of Snapchat, dan doe je eigenlijk niet meer mee in de concurrent…
Lees meer

Terugkerende en nieuwe gasten dankzij een smaakvolle nieuwsbrief
Als horecaondernemer zie je jouw gasten graag terugkomen. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. 
Lees meer
Promoot jouw restaurant via social influencers
Promoot jouw restaurant via social influencers Social influencers kunnen de connectie zijn tussen een restaurant en haar doelgroep. Het is een waardevolle marketingtool, die je kunt inzetten om jouw …
Lees meer

Hashtags zorgen voor meer bereik op Instagram
Het nut van hashtags op Instagram De hashtag, of het hekje, zien we geregeld terugkomen in posts op social media. Je zet dit teken voor een zoekwoord, zoals #restaurant of #nieuwmenu of #versevis. El…
Lees meer
Hoe zet ik Facebook succesvol in voor mijn restaurant marketingstrategie?
Hoe relevant is Facebook nog voor de marketingstrategie van mijn restaurant? Die vraag krijgen wij regelmatig te horen en wij kunnen daar een kort antwoord op geven: heel belangrijk! In deze blog legg…
Lees meer

Review Roel Rutten - Brandsøn, Drinking Bar & Dining Room
Brandsøn, Drinking Bar & Dining Room kun je met recht het levenswerk van de Maastrichtse horecaondernemer Roel Rutten noemen. Het restaurant met Scandinavische allure is te vinden in het vo…
Lees meer
Praktische tips voor online marketing in de horeca
Marketingtips voor de horeca Als horecaondernemer wil je jouw restaurant natuurlijk goed online op de kaart zetten, zodat je beter vindbaar wordt en meer omzet kunt genereren. Maar hoe doe je dat met…
Lees meer

Review Mashudul Talukhdar - India Poort
Het Indiase restaurant India Poort in Hilversum bestaat inmiddels 32 jaar. Na zijn oom en vader is de heer Mashudul Talukhdar alweer acht jaar de eigenaar van dit bijzondere etablissement. Het restaur…
Lees meer
Content marketing trekt gasten aan
Het lijkt een trend onder de horecabedrijven: kortingsbonnen en acties. Een gast krijgt bij een appelgebak een gratis kopje koffie of kan met een kortingsbon een driegangenmenu voor de prijs van een t…
Lees meer