Nieuwsarchief

D

Dit is het nieuwsarchief, hier worden alle berichten getoond die online mogen staan



Werknemers werven voor jouw horecagelegenheid.
Personeel gezocht! Goed personeel is goud waard. Hoe vang je die horecatijger en hoe zorg je ervoor dat deze blijft? De zon staat hoog aan de hemel. Een vol terras. Vrolijke, hardwerkende bediening. …
Lees meer
Social advertising voor horeca & hospitality
Steeds meer horeca-gelegenheden gebruiken social media om hun hotel, restaurant of café te promoten, de naamsbekendheid te vergroten en op een laagdrempelige manier in contact te blijven met hu…
Lees meer

Videomarketing & content-marketingtrends
Heerlijke gerechten, gezellige sfeer, prachtige locaties. Bij het kiezen van een restaurant speelt beleving uiteindelijk de grootste rol. Beleving in een restaurant is goed te bieden, maar online is h…
Lees meer
Zo onderhoud je een restaurantblog
Wanneer je een goed restaurant hebt, zal je bij de start veel nieuwe gasten trekken. Gaandeweg het bestaan van het restaurant, moet je steeds iets anders bedenken om meer nieuwe gasten te trekken. Dit…
Lees meer

Content marketing trekt gasten aan
Het lijkt een trend onder de horecabedrijven: kortingsbonnen en acties. Een gast krijgt bij een appelgebak een gratis kopje koffie of kan met een kortingsbon een driegangenmenu voor de prijs van een t…
Lees meer
Terugkerende en nieuwe gasten dankzij een smaakvolle nieuwsbrief
Als horecaondernemer zie je jouw gasten graag terugkomen. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. 
Lees meer

Meer gasten door Instagram
Tegenwoordig is social media in de horecawereld niet meer weg te denken. Sterker nog; het kan voor meer gasten (en dus meer omzet) zorgen! Vooral Instagram, waar de focus op foto’s en video's li…
Lees meer
Hoe ga je om met no-shows?
Iedere horecaondernemer maakt het vroeg of laat een keer mee: je zit helemaal vol en je hebt zojuist een gast zonder reservering teleurgesteld. Er is nog één tafel vrij, maar die is gere…
Lees meer

Case: Öztad
Bij Öztad in Nootdorp krijg je döner zoals het hört. Authentiek, kruidig en met passie. Zoals je het van een echt Turks restaurant mag verwachten.
Lees meer
Case: Paviljoen Twiske
Paviljoen Twiske is een oase van rust. Aan de overkant van het IJ ben je even weg van de dagelijkse drukte en dompel je jezelf onder in de kalmte van natuurgebied ’t Twiske.
Lees meer