Online marketing: een overzichtelijk menu

Om ervoor te zorgen dat er gasten in je zaak komen moet je tegenwoordig ook zorgen voor online zichtbaarheid. Om je daarmee te helpen bieden Pocketmenu en Loyals drie doelgerichte online marketing pakketten met basisvoorzieningen om je snel, professioneel en zichtbaar op weg te helpen. Je hoeft je zelf niet eindeloos te verdiepen in alles wat er mogelijk is met online marketing. Daar zijn wij in gespecialiseerd én we snappen jouw business. Dus terwijl jij blijft koken, bedienen en verwennen, zorgen wij dat je ook online goed voor de dag komt! 

Bekijk hieronder onze pakketten.

SMALL ADVERTISING

Met advertenties via social media bereik je mensen op basis van kenmerken zoals leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Via Google kun je mensen bereiken die gericht op zoek zijn naar jouw zaak. Samen stellen we de doelstellingen vast en bepalen we de doelgroep en boodschap. We richten één campagne in waar social advertising en Google advertising op elkaar zijn afgestemd. Hiervan rapporteren we maandelijks de resultaten.

LEADS & NAAMSBEKENDHEID

Wil je concreet werken aan de naamsbekendheid van jouw zaak en via campagnes zorgen dat je meer reserveringen ontvangt? Samen zorgen we voor de juiste targeting van potentiële gasten. We richten een Google Ads en Facebook & Instagram campagne voor je in en helpen je bij het optimaliseren van je sociale kanalen voor extra volgers en krachtige content.

BRAND AWARENESS

Wil je volledig inzetten op het verhogen van je naamsbekendheid, omdat je bijvoorbeeld net een nieuwe zaak hebt geopend? Bij Pocketmenu weten we als geen ander hoe we jouw zaak het beste kunnen positioneren. We zorgen voor een krachtige naamsbekendheidscampagne in jouw regio, zodat iedere potentiële gast op de hoogte is van jouw zaak!

CLICK YOUR OWN

Ben je op zoek naar specifiekere onderdelen of wil je onderdelen van pakketten combineren? Stel jouw eigen online marketingpakket samen of doe dit met één van onze succesmanagers. Of je nu veel of weinig budget hebt, Pocketmenu werkt graag samen met jou aan je doelstellingen.

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Telefoon
020 846 31 81
plan nu een afspraak in
Wij bellen jou!

Wij bellen jou!

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.