Online Marketing

ONLINE MARKETING: EEN OVERZICHTELIJK MENU

Om ervoor te zorgen dat er gasten in je zaak komen moet je tegenwoordig ook zorgen voor online zichtbaarheid. Om je daarmee te helpen bieden Pocketmenu en Loyals vier doelgerichte Online Marketing pakketten met basisvoorzieningen om je snel, professioneel en zichtbaar op weg te helpen. Je hoeft je zelf niet eindeloos te verdiepen in alles wat er mogelijk is met online marketing. Daar zijn wij in gespecialiseerd én we snappen jouw business. Dus terwijl jij blijft koken, zorgen wij dat je ook online goed voor de dag komt! 

Wij bieden jou vier Online Marketing pakketen :

Facebook pakket

Met Facebook advertenties bereik je mensen op basis van kernmerken als leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Samen stellen we de doelstellingen vast en bepalen we de doelgroepen voor de ads.

We maken 1 carroussel advertentie bestaande uit 5 beelden met verschillende teksten. Maandelijks rapporteren we over de resultaten.

SEO Content pakket

Met unieke en interessante content zorg je ervoor dat je goed wordt gevonden in zoekmachines. Wij zorgen een jaar lang elke 4 weken voor een blog die je kunt gebruiken op je website.

Samen bedenken we 13 leuke onderwerpen. We zorgen ervoor dat de blog op je site wordt geplaatst en wordt gepromoot op je social media kanalen.

Google Adwords pakket

Met Adwords bereik je mensen die Google gebruiken om te zoeken naar horeca-aanbod. Daarbij zorgen we ervoor dat je advertenties vooral zichtbaar zijn voor mensen die voor jou relevant zijn, zoals mensen die in de buurt wonen.

Afstemming van de doelstellingen, regio, budget en wensen. Inrichting campagnes op basis van een zoekwoordenanalyse:

  • Max 3 campagnes
  • Max 4 advertentiegroepen
  • Max 8 advertenties

Koppeling Google Analytics. Maandelijks rapporteren we over de resultaten.

Google Compleet

Google Compleet voegt aan het basispakket nog Display en Remarketing ads toe. Hierdoor ben je extra zichtbaar met banners bij mensen die interesse hebben in jouw producten en bij mensen die je website al een keer hebben bezocht.

Afstemming van de doelstellingen, regio, budget en wensen. Inrichting Campagnes

  • Max 3 campagnes
  • Max 4 advertentiegroepen
  • Max 8 advertenties

Inrichting Display campagne

  • Max 8 banners

Re-marketing op Display campagne. Doelgroepenlijsten creëren voor je re-marketing. Koppeling Google Analytics. Maandelijks rapporteren we over de resultaten.

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Telefoon
020 846 31 81
Direct contact