Marketing, techniek en design

Een webbureau gespecialiseerd in één branche: websites voor restaurants - wie kan dat zeggen in Nederland?

Pocketmenu is opgericht met het doel om restaurants te helpen met hun website. In eerste instantie was er alleen een oplossing voor mobiele bezoekers. Uit die beginperiode stamt inderdaad ook de naam. Maar er is meer blijven hangen uit die tijd: overzichtelijke designs die altijd en overal werken. Dus of je onze websites nu opent op een tablet, smartphone, laptop of computer werkt altijd.

Een ander belangrijk aspect van Pocketmenu is dat het altijd beter wordt. We experimenteren, schrappen en perfectioneren iedere dag. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan zo snel, dat technieken van gisteren soms morgen al moeten worden vervangen. Restaurants moeten daarom kunnen vertrouwen op de kennis en vaardigheden van hun webbureau. Wij zien het als onze taak om restaurants mee te nemen – de toekomst tegemoet.

Ons team bestaat uit drie expertises: marketing, techniek en design. Volgens ons vormt dit de ideale driehoek voor het maken van een website. We ontwikkelen en ontwerpen ons eigen product, zodat we precies datgene kunnen maken wat we voor ogen hebben. Onze ontwerpen passen altijd bij hetgeen een restaurant wilt uitdragen – en hetgeen wij willen uitdragen. Want ons product is ook ons visitekaartje.

Wat klanten van ons vinden

"Pocketmenu is altijd in de buurt als je ze nodig hebt."

Roderick Nieuborg - Wilde Westen
Pocketmenu

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Bos en Lommerplantsoen 3G
1055 AA Amsterdam
Direct contact