Jouw restaurantbeleving online overbrengen via een restaurant website

De restaurantwereld is een vak apart. Online is dat precies hetzelfde. Waarom zou je dan voor een standaard webbouwer kiezen? Pocketmenu is opgericht met het doel mooie, overzichtelijke én converterende websites te bouwen, speciaal voor restaurants. Of een gast jouw website nou op smartphone, tablet of computer bezoekt.

Bij Pocketmenu ontwikkelen en ontwerpen we ons eigen product. Zo maken we precies wat jij voor ogen hebt. 

Waarom Pocketmenu voor jouw restaurant website?

Voor een goede restaurant website is meer nodig dan alleen de techniek. Het webdesign en de marketing is minstens even belangrijk. Dat snappen we. Daarom werken we met specialisten op dat gebied. Zodat we jou meenemen – de toekomst tegemoet.

We experimenteren, schrappen en perfectioneren iedere dag. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan zo snel, dat technieken van gisteren soms morgen al moeten worden vervangen. Houd jij je bezig met het runnen van je restaurant. Dan zorgen wij dat je website altijd up to date is en de reserveringen binnenstromen.

Voor elk restaurant een website

Elk restaurant is anders. Daarom bieden we niet alleen standaard website-templates, maar bieden we ook extra opties. Denk bijvoorbeeld aan…

  • Professionele food & sfeerfoto’s
  • Videomarketing
  • Huisstijl rebranden
  • Online reserveringssysteem

Wat klanten van ons vinden

"Pocketmenu is altijd in de buurt als je ze nodig hebt."

Roderick Nieuborg - Wilde Westen
Pocketmenu

Pocketmenu is de beste partner voor een professionele, maar ook tegelijkertijd een makkelijke en overzichtelijke website! Wij hebben al drie websites gehad samen met pocket menu en daar zijn we heel blij mee!

Benjamin van Roekel - Nuevo& Sur Malaga
Pocketmenu

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Telefoon
020 846 31 81
plan nu een afspraak in