Prijzen

Een website voor jouw restaurant of café voor slechts € 995,-. Zo krijgt elke horecazaak een passende website.

Je gast krijgt een perfecte online beleving van jouw restaurant en kan makkelijk en snel bij jou reserveren.

Een complete restaurantwebsite binnen enkele dagen online.

Standaard

Website
vanaf 995,-

Met Pocketmenu krijg je een website die past bij jouw zaak. Vooraf wordt er een template met je besproken. Samen bepalen we wat je website moet uitdragen. Een goede website laat zien waar jij voor staat!

Maandelijks
per maand 35,-

Het maandelijkse bedrag van € 35,- euro is inclusief back-up, CMS en Let's Encrypt.

Het maand abonnement van € 49,- is inclusief domein, hosting en de kosten die je nu hiervoor maakt, kun je opzeggen.

Verzoeken en support vragen worden op basis van nacalculatie berekend.

Extra

Fotografie
499,-

Een set nieuwe foto's van 20 stuks kost € 499. Het is de beste investering die je op korte termijn kunt doen. Bekijk de foto’s eens op floresrestaurant.nl en opporto-scheveningen.nl. Ze zijn gemaakt door de huisfotografen van Pocketmenu, gespecialiseerd in food & restaurants.

Fysieke Menukaart
vanaf 847,-

Speciaal voor horecaondernemers die meer winst willen maken met hun fysieke menukaart. De manier om jouw gasten te helpen kiezen, herhaalbezoeken te stimuleren en de gemiddelde besteding flink te verhogen. Dankzij bewezen psychologische strategieën en vormgevingsprincipes. Pocketmenu werkt samen met menukaartmeisje.nl aan jouw winstgevende menukaart.

Huisstijl
vanaf 1799,-

Op zoek naar een nieuwe look ‘n feel? In samenwerking met Loyals ontwikkelt Pocketmenu je nieuwe logo, visitekaartje en menukaart. Prijs vanaf 1799 euro, afhankelijk van het aantal uitingen.
 

Video
vanaf 1350,-

Video is terug. En hoe! Snel. Fullscreen. En superprofessioneel gemaakt. Vanaf 1350 euro kun je bezoekers visueel overdonderen met een video van 45 - 90 seconden. Pocketmenu werkt hiervoor samen met een creatief team, gespecialiseerd in video productie.

Online Reserveren
per maand 65,-

Integreer je eigen reserveringssysteem in Pocketmenu, of ga voor de allerbeste reserveerervaring met onze preferred supplier Formitable. Dit nieuwe, onafhankelijke product maakt online reserveren persoonlijker, moderner en professioneler.

Kassasysteem
per maand 79,-

Lightspeed is de rising star binnen de wereld van kassasystemen. Geen dure hardware. Topservice. En een visueel sterk product dat nieuw personeel snel doorheeft. Het iPad kassasysteem is er vanaf 79 euro per maand. Info: www.lightspeedhq.nl

Social Wifi
per maand 37,50

Met de WiFi oplossing van Pocketmenu en SolidQ IT geef je jouw gasten niet alleen een goede WiFi-verbinding, je kunt er ook een schatkist aan data mee verzamelen. Zodra gasten verbinden krijgen ze een inlogpagina waar ze hun e-mailadres achterlaten of een like geven op Facebook. Deze gegevens kun je vervolgens gebruiken voor nieuwsbrieven of campagnes op Facebook.
 

Google Streetview
499,-

Met Google Streetview kunnen je gasten een 360 graden blik laten werpen in jouw restaurant. Bezoekers lopen via de zoekresultaten van Google zo bij je naar binnen. Je kunt de 360 graden foto’s ook gebruiken voor je website of Facebookpagina. De foto’s worden gemaakt door gecertificeerde Google Streetview fotografen.

Benieuwd wat Pocketmenu voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op!
Adres
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Telefoon
020 846 31 81
Direct contact